Σεισμοσ Κρητη : Σεισμός τα ξημερώματα στην / Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 09:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες.

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο μποξέρ που πάλεψε με τον
Ο μποξέρ που πάλεψε με τον from debater.gr
Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες. Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Σύμφωνα με τον γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 09:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Σύμφωνα με τον γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Σεισμοσ Σαμοσ - Î'ργολικές
Σεισμοσ Σαμοσ - Î'ργολικές from lh5.googleusercontent.com
Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σύμφωνα με τον γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους . Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σύμφωνα με τον γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 09:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 09:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. ΤΣΟΥΝÎ'ΜΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙÎ' ΚΡΗΤΗ Î'ΠΟ
ΤΣΟΥΝÎ'ΜΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙÎ' ΚΡΗΤΗ Î'ΠΟ from 2.bp.blogspot.com
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 09:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες.

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ο δεύτερος μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε στην κρήτη ήταν το 1303 την αυγή της 8ης αυγούστου. Σύμφωνα με τον γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 09:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της πέμπτης στην κρήτη, με επίκεντρο το αρκαλοχώρι.

Σεισμοσ Κρητη : Σεισμός τα ξημερώματα στην / Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Στερεώστε γερά στους τοίχους τα ράφια και τις βιβλιοθήκες. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 09:17 το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Σύμφωνα με τον γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

0 Response to "Σεισμοσ Κρητη : Σεισμός τα ξημερώματα στην / Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ."

Post a Comment